tunefysioterapi.dk

cropped-Cirkel.png

Laserbehandling

Hvad er laserterapi?

Laserterapi er smertedæmpende behandling, som reducerer inflammation og ødemer hurtigere end kroppens egen restitutionstid. Er fri for bivirkninger og en smertefri behandlingsform. Laserterapi styrker immunforsvaret, optimerer cellefunktioner i det skadede område og støtter hermed kroppens evne til hurtigere at hele ved skader. Lyset fra laseren, når op til 4 cm ned i vævet – langt dybere end andre behandlingsformer.

Vær opmærksom på at laserbehandling koster ekstra. Se priser HER

Laserterapi er effektiv behandling af skader og sygdomme

Den er især effektiv til sportsskader, ledskader, arvæv, sårbehandling og smerter som fx.:

For optimal effekt af laserbehandling, skal du regne med 6 behandlinger, fordel på følgende måde:

  1. uge 3 behandlinger
  2. uge 2 behandlinger
  3. uge 1 behandling

Har der været god effekt af de første 6 behandlinger, planlægges videre forløb derefter.

ASA’s patenterede klasse 4 lasere

ASA’ medicinske lasere er bygget på den unikke Multiwave Locked System MLS® teknologi og er resultatet af ASAs mangeårig, innovative videnskabelige forskning, hvor grænserne for traditionel laserterapi er udvidet og fordelene ved lav og høj effekt er optimeret gennem den patenteret MLS®-kvalitetsimpuls. Med andre ord, high power, klasse 4 laserterapi, som sikrer høj behandlingseffekt, uden at overophede eller skade klientens væv.

MLS®-impulsen er baseret på to kombinerede og synkroniserede emissioner: Bølgelængde 905 nm med en pulserende emission og bølgelængde 808 nm med en kontinuerlig emission.

MLS®-impulsen sammenholdt med ASA’ innovative laserlinse skabes en ensartet, sikker og effektiv high intensive laserterapi med peak power op til 3 x 25 Watt.

Laserbehandling er

6-24 timer efter behandlingen kan smerterne blusse kortvarigt op, det er normalt og er en del af reparationsprocessen.

Er du tvivl om, hvad der er det rigtige for dig?

En fysioterapeut er specialist i at finde en årsag og behandling til dine smerter. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er den rette for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så du får den bedste start på dit forløb hos os.

Hjælp til login

Når du booker via vores bookingsystem skal du taste din bookingkode.

Er du ny bruger?
Hvis vi har dit CPR-nummer i forvejen, er du ikke ny bruger.

Vælg ‘Har du glemt eller mangler du din kode?’, hvis du allerede kunde, eller har vi dit CPR-nummer fra et tidligere forløb.

Vi kan kun sende koder til telefonnumre eller e-mails, som er knyttet til dit CPR-nummer.

De få gange det ikke virker, er det fordi vi ikke har det tastede tlf. nr. eller e-mail knyttet til dit CPR-nummer i vores it-system.

Ring da til 46 13 71 01, så sender vi dig din kode. Ved spørgsmål, ring på 46 13 71 01 eller kontakt os på mail, mail@tunefysioterapi.dk