tunefysioterapi.dk

cropped-Cirkel.png

Genoptræning

Hvorfor genoptræning?

Genoptræning er et element i behandlingen af f.eks. sportsskader, skader efter ulykker eller neurologiske lidelser, såsom sclerose, hjerneblødninger eller parkinson. Som fysioterapeut har man et unikt indblik i, hvordan kroppen fungerer og kan derfor tilpasse genoptræningsøvelserne, så de passer til netop dig og dit mål. Vi tilpasser forløbet til dig, og gradvist arbejder mod at behandle og forebygge skader og lidelser.

Behandlinger

Vi tilbyder bl.a. genoptræning i forbindelse med:

Genoptræningen kan bestå af:

Er du tvivl om, hvad der er det rigtige for dig?

En fysioterapeut er specialist i at finde en årsag og behandling til dine smerter. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er den rette for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så du får den bedste start på dit forløb hos os.

Hjælp til login

Når du booker via vores bookingsystem skal du taste din bookingkode.

Er du ny bruger?
Hvis vi har dit CPR-nummer i forvejen, er du ikke ny bruger.

Vælg ‘Har du glemt eller mangler du din kode?’, hvis du allerede kunde, eller har vi dit CPR-nummer fra et tidligere forløb.

Vi kan kun sende koder til telefonnumre eller e-mails, som er knyttet til dit CPR-nummer.

De få gange det ikke virker, er det fordi vi ikke har det tastede tlf. nr. eller e-mail knyttet til dit CPR-nummer i vores it-system.

Ring da til 46 13 71 01, så sender vi dig din kode. Ved spørgsmål, ring på 46 13 71 01 eller kontakt os på mail, mail@tunefysioterapi.dk